Premier League Lars Gram-Hanssen

Rüdiger stikker til Chelsea: Vi er ikke robotter

Foto: Getty Images

Antonio Rüdiger har nu åbnet op om sin beslutning om at forlade Chelsea til sommer.

Af Lars Gram-Hanssen

Antonio Rüdiger forlader Chelsea efter denne sæson, og forud for sommerens exit har tyskeren nu talt om sin beslutning om at forlade London-klubben. 

- Desværre begyndte mine kontraktforhandlinger allerede at blive vanskelige i efteråret. Forretning er forretning, men når du ikke hører noget nyt fra klubben fra august til januar, så bliver situationen kompliceret, lyder det således fra Antonio Rüdiger i The Player's Tribune

- Efter det første tilbud var der en lang periode, hvor der bare intet skete. Vi er ikke robotter, du ved? Du kan ikke vente i månedsvis med så meget usikkerhed om din fremtid. Selvfølgelig var der ingen, der havde set sanktionerne komme, men i sidste ende var der andre store klubber, der viste interesse, og jeg skulle tage en beslutning. Andet har jeg ikke tænkt mig at sige, for jeg har intet dårligt at sige om den her klub. 

Der er endnu ikke kommet noget officielt ud om Antonio Rüdigers fremtid, men ifølge The Guardian skifter den tyske landsholdsspiller til Real Madrid på en fri transfer.