• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ole Hoffskov

Stor transfer på vej? Dansker brandvarm i Brighton

Foto: Getty Images

Assistkongen Matt O'Riley kan stå på tærsklen til et drømmeskifte efter fremragende sæson for Celtic.

Af Ole Hoffskov

Den danske midtbanespiller Matt O'Riley kan være på vej væk fra Celtic efter halvandet år med stor succes i den skotske traditionsklub. Næste stop kan blive Bundesligaen eller Premier League.

Transferjournalisten Fabrizio Romano melder, at der er stor interesse for 22-årige Matt O'Riley fra Tyskland og England, og én af bejlerne er Premier League-klubben Brighton, der kan se tilbage på en blændende sæson, hvor holdet blev nummer seks og derfor skal deltage i Europa League efter sommerferien.

Danskeren er tidligere blevet sat i forbindelse med Tottenham, og London-klubben har netop ansat Ante Postecoglou som ny cheftræner. Han kommer direkte fra Celtic og kender dermed Matt O'Riley særdeles godt.

Midtbanespilleren scorede fire mål og lavede 14 assists for Celtic i den forgangne sæson, hvor holdet var ustoppelige i Skotland med 99 point og over 110 scoringer på kontoen. Matt O'Riley toppede assistlisten i den skotske Premier League.

Matt O'Riley har optrådt en god håndfuld gange for U21-landsholdet, men han har endnu ikke været indkaldt til A-landsholdet af Kasper Hjulmand.