Foto: Getty Images
Premier League

Tidligere United-profil: Fantastisk, hvis Liverpool formøbler stort forspring

Gary Neville vil ikke have noget imod at se hans gamle rivaler tabe et stort Premier League-forspring til hans andre gamle rivaler.

Den tidligere Manchester United-profil Gary Neville havde i løbet af sin aktive aktive af åbenlyse årsager en stor rivalisering med Liverpool og Manchester City. Nu kæmper Nevilles to gamle rivaler så om Premier League-titlen, og noget tyder på, at Neville nærer mindst sympati for Liverpool.

I et nyt interview fortæller den nuværende ekspertkommentator hos engelske Sky, at han bestemt ikke har noget imod, hvis Liverpool sætter sin nuværende favoritværdighed over styr.

Læs også:Holdkammerat: Salah og Mané afleverer ikke bolden meget til os

- Hvis de formøbler det nu, vil det være et af de bedste år, jeg har haft hos Sky! Helt ærligt, det vil være den mest fantastiske oplevelse at se det udfolde sig, hvis de har et forspring på 12 point og at se det forsvinde foran øjnene på mig, siger Gary Neville til TalkSport.

Forspringet mellem Liverpool på Premier Leagues førsteplads og Manchester City på andenpladsen er i skrivende stund på otte point, men Liverpool har en kamp i hånden mod Everton onsdag aften.

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Manchester City overvejer Inter-stjerne

- Jeg håber faktisk, at de har et forspring på 12 point til marts, og at de falder sammen sent i sæsonen. Men jeg må sige, at de har vist stabilitet i to år nu, de har spillet titelvindende fodbold i to år, og de har samlet point, der i alle andre sæsoner ville være nok til en titel. Og Manchester City er langt fra der, hvor de burde være, siger Gary Neville.

Gary Neville spillede hele sin aktive seniorkarriere fra 1994 til 2011 for Manchester United. 

Læs også:Jürgen Klopp vil ikke afvise indkøb i januar: Vi er altid klar