• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Holdkammerat: Salah og Mané afleverer ikke bolden meget til os

Foto: Getty Images

Alex Oxlade-Chamberlain stikker nu lidt til to af sine prominente holdkammerater, der beskyldes for ikke at aflevere bolden så meget.

Af plbold.dk

Tidligere på sæsonen var det pludselig et diskussionsemne, at Sadio Mané og Mohamed Salah ikke så ud til at være de bedste venner på grønsværen.

De to Liverpool-stjerner virkede egoistiske og så ud til at søge egen chance frem for at spille hinanden bedre. Efterfølgende har de begge været ude at mane snakken til jorden.

Læs også:Ombejlet: To tyske storhold vil leje Liverpools stortalent

Men nu kan Alex Oxlade-Chamberlain fortælle, at de to offensive profiler ofte har mere travlt med at afslutte end med at aflevere bolden – både til hinanden og de øvrige holdkammerater.

- Noget Sadio og Mo har til fælles er, ar de ikke afleverer bolden meget. Det vil være det primære – de kan godt lide at skyde meget, siger midtbanespilleren ifølge talkSPORT.

Læs også:Dagens Double: Derby i Liverpool

Der er dog næppe dårlig stemning på Liverpool-holdet for tiden, selvom Sadio Mané og Mohamed Salah gerne søger egen chance. For the Reds har endnu ikke tabt i Premier League, og de to stjerner er noteret for henholdsvis otte og seks scoringer.

Mané og Salah får endnu en chance for at imponere Oxlade-Chamberlain og den øvrige fodboldverden, når Liverpool onsdag aften møder Everton. Der er kickoff klokken 21.15.

Læs også:Spilforslag til Premier League: Tilbage til en fuser

Læs også:Jürgen Klopp vil ikke afvise indkøb i januar: Vi er altid klar

Læs også:Ballon d'Or: Se alle de tidligere vindere