• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Transferkaos: PSG rasende efter Chelsea-brøler

Foto: Getty Images

PSG er angiveligt rasende, efter at Chelsea ikke formåede at få sendt papirarbejdet ind tids nok til at gennemføre en transfer af Hakim Ziyech

Af Victor Risager

Chelsea har vist hele januar, at de har godt styr på at købe spillere. Men det lader til, at det ikke går helt ligeså godt, når London-klubben skal sælge spillere.

Kantspiller Hakim Ziyech var på transfervinduets sidste dag på vej fra Chelsea til Paris Saint-Germain, og adskillige engelske og franske medier meldte endda om en “done deal”.

Nu ser det ud til, at den handel er meget tæt på at kollapse.

Flere medier, heriblandt The Athletic og CBS Sports-journalisten Ben Jacobs, meddeler, at der opståede problemer med papirarbejdet forud for tirsdagens transferdeadline. Nærmere bestemt fik Chelsea ikke sendt de nødvendige papirer tids nok, lyder det.

Dermed befinder Ziyech sig i Paris - ja, i nat befandt han sig endda angiveligt i PSG’s kontorer - men uden at kunne skrive under for den franske hovedstadsklubben.

Ifølge Ben Jacobs er PSG rasende over udviklingen, mens en unavngiven PSG-kilde fortæller til The Athletic, at det er et “førsteklasses cirkus”.

PSG har appelleret til det franske fodboldforbund om at få lov til at signe Hakim Ziyech alligevel, men der er angiveligt små chancer for, at det lykkes. Det tyder altså på, at den marokkanske offensivspiller skal tilbage til Chelsea og spille i foråret. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE