Foto: Getty Images
Premier League

Vildt: 30-årig tidligere EfB-keeper får seksårig forlængelse i Newcastle

Den tidligere Esbjerg-keeper Martin Dubravka er blevet belønnet med ny og meget lang kontrakt i engelske Newcastle United.

Det startede godt i dansk fodbold, men til sidst var den slovakiske målmand Martin Dubravka at finde på bænken i Esbjerg, og her blev han så siddende, til den danske klub fik målmanden afskibet.

Mens EfB har brugt de seneste tre år på at rykke op og etablere sig igen i Superligaen, har Martin Dubravka ikke set sig tilbage. Fra Slovan Liberec til Sparta Prag og i 2018 til Newcastle United fra Premier League.

Og nu har Premier League-klubben så belønnet den 30-årige keeper med en monsterkontrakt.

Læs også:Tidligere EfB-spiller tæt på ny Premier League-kontrakt

Newcastle United har netop meldt ud, at klubben har forlænget aftalen med Martin Dubravka med seks år. Ja, seks på. Den 30-årige keeper ved dermed, hvad han skal bruge den næste tid på.

- Det er en følelse. Jeg er nødt til at sige, at det føles, som om tiden er gået utrolig stærk. Jeg har næsten været her i to år, og jeg har mødt mange fantastiske mennesker, som jeg kalder venner. Jeg har nydt min tid her, og jeg er meget glad for, at jeg kan blive her i seks år, siger Martin Dubravka til Newcastles hjemmeside.

Læs også:PSG viser interesse for tidligere Esbjerg-keeper


Læs også:Chelsea sled sig til sejren over Newcastle

Læs også:Pukkis målstime sluttede mod Newcastle

Læs også:Søndagens rygtebørs (opdat): Tidligere Esbjerg-keeper kan ende i PSG