Real Madrid besejret af vildt Sociedad-comeback

Det lignede en sejr, som bare skulle køres hjem, da Real Madrid efter 11 minutter førte 2-0 over Real Sociedad. Men Hhjemmeholdet leverede et vildt comeback, og besejrede i stedet Gareth Bale og co. med 4-2.

Real Madrid gæstede søndag aften Real Sociedad. Kravet var en sejr til Ancelottis tropper, og det så da også ud til, at de regerende Champions League-mestre skulle hive en sikker sejr hjem.

Efter bare fem minutter bragte Gareth Bale nemlig planmæssigt Real Madrid foran, og mange troede, at kampen blev lukket, da Sergio Ramos bare seks minutter senere udbyggede føringen og gjorde det til 2-0.

Sådan skulle det dog ikke være. For Sociedad beviste, at de også kunne score to mål på seks minutter. Først var det Inigo Martinez, som det 35. minut gjorde det til 1-2, og i det 41. minut var det så Zurutuza, som gjorde det til 2-2.

I anden halvleg fortsatte Real Sociedad deres pres, mens Real Madrid lignede et hold, som led under Ronaldos fravær, mens det også var tydeligt, at nyindkøbte James Rodriguez stadig ikke var spillet ind på holdet.

I det 65. minut var Zurutuza igen på pletten, da han udnyttede et fint Sociedad-opspil og prikkede bolden i nettet til 3-2, inden Carlos Vela slog det sidste søm i kisten ti minutter senere, da han gjorde det til 4-2.

Dermed er Real Madrid nu tre point efter FC Barcelona, som søndag hentede en 1-0-sejr over Villarreal, mens Atletico Bilbao lørdag vandt 2-1 over Eibar.