Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Rygter

Fredagens rygtebørs: Tyrkisk storklub jagter FC Midtjylland-profil

Få de seneste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Sergino Dest fra Ajax til Barcelona
Note
: FC Barcelona overvejer at sælge Nelson Semedo til sommer, og hvis det bliver tilfældet, skal de finde en anden højre back. Her har de rettet blikket mod Ajax' Sergino Dest, der netop er blevet kåret til årets talent i den hollandske klub.
Kilde: Catalunya Radio
Sandsynlighed: Middel

Andre Villas-Boas forlader Marseille
Note
: Marseilles sportsdirektør, Andoni Zubizarreta, har forladt klubben, og Andre Villas-Boas kan følge efter ham. Den portugisiske manager har angiveligt ikke et ønske om at blive i klubben, efter at sportsdirektøren er smuttet.
Kilde: ESPN
Sandsynlighed: Over middel

Moussa Dembele fra Lyon til Inter
Note
: Moussa Dembele er især blevet rygtet til engelsk fodbold, men nu blandt italienske Inter sig angiveligt i jagten på den franske angriber. 
Kilde: Corriere dello Sport
Sandsynlighed: Under middel

Adrien Rabiot fra Juventus til Arsenal eller Everton
Note
: Adrien Rabiot har ikke været en succes, siden han kom til Juventus i sommer. Han har spillet 24 kampe, men allerede denne sommer kan han være på vej videre i karrieren, og både Arsenal og Everton skulle være meget interesserede.
Kilde: Calciomercato og L'Equipe
Sandsynlighed: Middel

Evander fra FC Midtjylland til Galatasaray
Note: Brasilianeren er angiveligt på blokken i den store tyrkiske klub Galatasaray, der flere gange skal have scoutet midtbanespilleren. Angiveligt er man interesseret i at købe ham, efter Mohammed Kudus blev for dyr. Spørgsmålet er bare, om ikke Evander går hen og bliver dyrere end Kudus, når brasilianeren bliver solgt. Evander kan meget vel ende med at koste et trecifret millionbeløb, når han forlader Danmark.
Kilde: Takvim
Sandsynlighed: Under middel

Rabbi Matondo fra Schalke 04 til Manchester United
Note
: Manchester United har fulgt den bare 19-årige fløj, der har spillet 12 Bundesliga-kampe i indeværende sæson. Det vil må mange måder være opsigtsvækkende, hvis Manchester United henter Rabbi Matondo. Han er født i Liverpool og et produkt af Manchester Citys akademi.
Kilde: Manchester Evening News
Sandsynlighed: Under middel

Milot Rashica fra Werder Bremen til Liverpool
Note
: Den engelske storklub har længe været sat i forbindelse med Werder Bremen-profilen, og Jürgen Klopp har som bekendt et godt øje til det tyske marked, men nu forlyder det, at Liverpools interesse for Rashica er kølnet.
Kilde: Sky Sports
Sandsynlighed: Under middel

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Barcelona vil på rov i Juventus

Gareth Bale forlader Real Madrid 
Note
: Coronakrisen har ramt de spanske klubber hårdt på økonomien, og flere af de største stjerner må indstille sig på at gå ned i løn i en periode. Det ønsker Gareth Bale, der har et år tilbage af sin kontrakt med Real Madrid, angiveligt ikke, og derfor kan kongeklubben blive tvunget til at lade ham gå på en fri transfer til sommer.
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Middel

Jadon Sancho fra Borussia Dortmund til Chelsea
Note
: Chelsea håber at komme af med spillere som Alvaro Morata og Tiemoue Bakayoko, og lykkes det, kan London-klubben få skrabet penge nok sammen til at være med i kapløbet om Dortmund-stjernen Jadon Sancho, der er hot i alle engelske storklubber.
Kilde: Express
Sandsynlighed: Middel

Læs også:Tottenham-flop rygtes til Barcelona: Agent regner med exit

Nicolo Barella fra Inter til Arsenal
Note
: The Gunners har henvendt sig til Inter med henblik på at købe Nicolo Barella, men Arsenal har fået et klart svar fra støvlelandet. Midtbanespilleren er ikke til salg.
Kilde: FCInterNews.it
Sandsynlighed: Under middel

Læs også:Scholes afslører: Disse fire stjerner havde intet problem med at svare Sir Al...

Læs også:Gigantisk tv-regning kan vente Premier League-klubber

Læs også:Tidligere Liverpool-stjerne overvejer comeback: Jeg mangler fire mål