• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Scholes afslører: Disse fire stjerner havde intet problem med at svare Sir Alex igen

Foto: Getty Images

Ifølge Paul Scholes var der fire spillere, som ikke kunne lade være med at svare Sir Alex Ferguson igen.

Af plbold.dk

Sir Alex Ferguson styrede Manchester United med relativt hård hånd, og var der nogle Manchester United-spillere, som forsøgte at tippe magtbalancen for meget, endte de ofte med at blive solgt.

Måske derfor var det de færreste spillere, som turde svare Fergie igen. Paul Scholes gjorde det én gang og fortrød, men der var fire spillere, som gjorde det ofte og slap afsted med det.

- Jeg svarede ham igen én gang efter en fejl, som førte til en Alan Shearer-scoring. Det var ellers ikke noget, jeg gjorde, for jeg havde set andre svare ham igen. Jeg havde set Ince og Schmeichel gøre det og tro mig, det ender ikke godt, fortæller Scholes til Savage Social Podcasten.

- Men denne ene gang troede jeg, det var på sin plads. Der var andre, som elskede at diskutere med Sir Alex. Giggsy var en. Han kunne ikke holde sin kæft, om han så havde ret eller ej. Beckham havde det på samme måde. Han ville altid svare igen, men jeg ville aldrig sige et kvæk.

Netop Beckham blev solgt, blandt andetfordi han var for stridig, har Ryan Giggs også fortalt i et interview tidligere på ugen.

- Det blev for meget med Beckham. De skændtes på ugentlig basis, og det virkede til at være det rette tidspunkt for, at begge parter skiltes, udtalte Giggs forleden til BeIN Sports.