• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Jesper Lindstrøm rygtes til formstærk storklub

Foto: Getty Images

Jesper Lindstrøm kan angiveligt skifte Bundesligaen ud med Serie A til sommer.

Af Lars Gram-Hanssen

Jesper Lindstrøm har haft en helt forrygende sæson i Bundesligaen, og danskeren har derfor været rygtet væk fra Eintracht Frankfurt i de seneste måneder. 

Og ifølge den italienske avis Corriere dello Sport kan den tidligere Brøndby-profil måske være på vej til et af Europas absolut mest formstærke mandskaber. 

Jesper Lindstrøm ses angiveligt som en mulig afløser for mexicanske Hirving Lozano, der har været rygtet væk fra Napoli på det seneste. 

Også Tuttomercatoweb skriver om Napolis interesse for Jesper Lindstrøm. Ifølge mediet kan den 23-årige dansker blive den perfekte erstatning for polakken Piotr Zielinski, der også rygtes væk fra Napoli i øjeblikket. 

Napoli fik for nyligt muligheden for at se Jesper Lindstrøm an fra nærmeste hold, da italienerne mødte Frankfurt i Champions League. Her hentede Napoli en samlet 5-0-sejr.

Jesper Lindstrøm er ikke den eneste dansker, der rygtes til Napoli i disse tider.

Også Rasmus Højlund og Gustav Isaksen siges at være på blokken i den syditalienske klub, der i Serie A har et suverænt forspring på 19 point ned til Lazio, der ligger på andenpladsen.