Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørs: Vil hente Andreas Skov Olsen til januar

Tipsbladet er klar med tirsdagens rygtebørs.

Jude Bellingham fra Dortmund til Real Madrid
Note: Interessen for Jude Bellingham stiger i takt med, at han driver gæk med modstanderne i Qatar. Guldfuglen har længe været på rampen til et stort skifte, men Dortmund har formentlig gjort klogt i at holde på ham, for prisen går lige nu kun en vej med hans præstationer til VM. Real Madrid skulle være meget interesseret i ham, men de har ikke i sinde at betale mere end 933 millioner kroner for ham, og så er spørgsmålet, om det er nok?
Kilde: Defensa Central
Sandsynlighed: Middel

Yann Sommer fra Borussia Mönchengladbach til Manchester United
Note: Den schweiziske veteran Yann Sommer er på radaren i Manchester United. 'De Røde Djævle' har allerede indledt samtalerne med målmanden, som har kontraktudløb til sommer.
Kilde: Middel
Sandsynlighed: Mirror

Luizao fra Sao Paulo til West Ham
Note: West Ham har angiveligt sikret sig den unge brasilianske stopper Luizao på en aftale frem til sommeren 2026. Når kontrakten med Sao Paulo udløber ved årsskiftet, så tilslutter den 20-årige forsvarsspiller sig holdkammeraterne i England.
Kilde: 90 min
Sandsynlighed: Over middel

Andreas Skov Olsen fra Club Brugge og Tottenham
Note: Selvom Andreas Skov Olsen skuffede ved VM i Qatar, så mangler danskeren ikke bejlere. I flere uger er Tottenham blevet meldt ude efter kantspilleren, ligesom de også har overværet ham i aktion. Klubbens sportsdirektør, Fabio Paratici, har et rigtig godt øje til danskeren, og derfor skulle Tottenham være klar til at gå efter ham allerede til januar.
Kilde: The Sun
Sandsynlighed: Middel

Guglielmo Vicario fra Empoli til Juventus
Note: Guglielmo Vicario bliver beskrevet som et af de største målmandstalenter i Italien, og han har nu fanget Juventus' opmærksomhed. De gør klar til at lande ham, men de skal skynde sig at trykke på aftrækkeren, for de er ikke alene om at have et godt øje til ham. AS Roma skulle også være klar til at åbne tegnebogen.
Kilde: Tuttomercatoweb
Sandsynlighed: Middel