• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Jacob Quvang

Vil væk fra Bayern: Er brandvarmt emne i Liverpool

Foto: Getty Images

Franskmanden er pludselig blevet et varmt emne i Liverpool.

Af Jacob Quvang

Liverpool går en særdeles aktiv sommer i møde, og det ventes, at man i hvert fald henter to midtbanespillere mere samt en forsvarsspiller, efter man tidligere på ugen præsenterede Alexis Mac Allister som ny spiller.

Forsvarsspilleren kan meget vel findes i tyske Bayern München, som sandsynligvis vinker farvel til Benjamin Pavard denne sommer. 

Pavard skulle ifølge Bild-journalisten Christian Falk have informeret Bayern-ledelsen om, at han vil forlade klubben til sommer, og at hans agenter allerede nu taler med andre klubber. Blandt disse klubber er Liverpool nu en "varm kandidat", som Falk formulerer det i sin klumme hos CaughtOffside. 

Et skifte til Liverpool vil give mening. Benjamin Pavard har den fordel, at han både kan spille som højre back og som stopper, så han vil kunne styrke Jürgen Klopps muligheder i bagkæden betragteligt. Klubben er ligeledes på jagt efter en forsvarsspiller til sommer, så hvorfor ikke hente en, som både kan dække den centrale del samt aflaste Trent Alexander-Arnold på højre backen. 

Hvorvidt Pavard rent faktisk vil blive starter for Liverpool er tvivlsomt, da Alexander-Arnold bestemt ikke bliver slået af med tanke på hans fremragende afslutning på sæsonen, hvor han fra sin backposition rykkede ind på den centrale midtbane.

Det er også svært at forestille sig, at Pavard slår Virgil van Dijk eller Ibrahima Konaté af i centerforsvaret, men Klopp har altid sat pris på at have et bredt arsenal at vælge imellem.

Benjamin Pavard spillede 43 kampe for Bayern München i den forgangne sæson.