Superliga

Erik R. tvivler på flere salg

Erik Rasmussen ville være meget ked af at miste Jakob Poulsen og tvivler også på flere AGF-salg i januar på grund af det sløve transfermarked.

Transfervinduet havde ikke stået åbent længe, inden AGF havde solgt Michael Lumb til Zenit Skt. Petersborg og udlejet Nando Rafael til Augsburg, men det bliver så også de eneste stamspillere, som smutter ud af exit-døren på Fredensvang i januar, hvis det står til træner Erik Rasmussen.

- Det ville jeg være ked af. Det varmeste salgsemne vi har i vinduet, udover Lumb, er selvfølgelig Jakob Poulsen, og jeg vil være meget ked af at miste Jakob, siger Erik Rasmussen til tipsbladet.dk.

Også amerikanske Benny Feilhaber har været nævnt som et salgsemne med hans flotte efterår og er blevet rygtet til spansk fodbold, men de rygter er Erik Rasmussen ikke så nervøs for.

- Jeg tror ikke så meget på mediernes opblæsning af de forskellige ting. Det er jo et faktum, at der kun er en dansk spiller indtil videre, som er blevet solgt i de her transfervindue fra de 12 SAS Liga-klubber, og det er Michael Lumb. Så der er ikke meget gang i Svingdøren.

- Markedet er meget trykket for øjeblikket, og det vil sige, at de fleste klubber er meget opmærksomme på, at de er presset økonomisk. Det er nok en af grundene til, at der ikke har været flere handler, og det tror jeg heller ikke, at der vil komme, siger Erik Rasmussen.

AGF-træneren er tilfreds med det materiale, han har at arbejde med lige nu.

- Det ser utrolig godt ud. Jeg er rigtig glad for den trup, jeg har at arbejde med. Det var jeg også i efteråret. Jeg håber, at vi fortsætter de spillemæssige takter, som vi viste, for jeg synes, at vi spillede rigtig mange gode kampe.

- Det er klart, at pointmæssigt skuffede vi os selv en lille smule, men er stadigvæk i en position, hvor vi er meget tæt på den absolutte top. Tæt på tredjepladsen og meget tæt på fjerdepladsen. Kan vi blive nummer fire i år, vil det jo være den bedste placering AGF har opnået i, jeg ved ikke hvor mange år.

Eneste manko i truppen ser Erik Rasmussen på venstreback-pladsen, hvor der ikke er en umiddelbar erstatning for Michael Lumb, idet talentet Mikkel Kirkeskov endnu er for ung til at tage over.

- Ja, det er klart. at det er noget, Brian (Steen Nielsen, sportsdirektør, red.) og jeg snakker om. Brian stikker fingeren i jorden for at se, hvad der kan lade sig gøre. Men ellers fortsætter vi med den trup, vi har, som jeg synes er rigtig, rigtig stærk.