• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Juventus-legende opfordrer til Mæhle-indkøb

Foto: Getty Images

Ifølge Juventus-legenden Antonio Cabrini vil det give god mening for Torino-klubben at hente en spiller som Joakim Mæhle.

Af Lars Gram-Hanssen

Joakim Mæhle har i den seneste tid været rygtet til Juventus, og ifølge en af Torino-klubbens tidligere profiler vil det ikke være en dårlig idé at hente den danske landsholdsspiller. 

- Jeg ville satse på en spiller, der allerede har høj erfaring med at spille i toppen af den italienske liga. Derfor bør man vælge enten Karsdorp eller Mæhle, lyder det således, ifølge Tuttomercatoweb, fra Juventus-legenden Antonio Cabrini. 

Juventus overvintrer på tredjepladsen i Serie A, hvor Massimiliano Allegris mandskab har 10 point op til topholdet Napoli, og ifølge Cabrini bør Juventus i første omgang sørge for at sikre Champions League-kvalifikation, selvom man får to store navne tilbage efter skadespauser. 

- Pogba og Chiesa bliver vigtige forstærkninger, men de bør ikke bebyrdes med for stort et pres, da de har været ude længe, lyder det fra Cabrini, der blev italiensk mester fem gange med Juventus mellem 1976 og 1986. 

Den Torino-baserede avis Tuttosport skrev lørdag, at Joakim Mæhle 'slet ikke er forsvundet fra Juventus' radar', idet storklubben ser danskeren som en spiller, der kan aflaste colombianeren Juan Cuadrado.

Ifølge Tuttosport kan et indkøb af Mæhle dog meget vel afhænge af, om Juventus kan komme af med midtbanespilleren Weston McKennie, der har været sat i forbindelse med Tottenham.