Foto: Getty Images
Serie A

Zlatan Ibrahimovic taler om fremtiden: Vi må se

Den 38-årige svensker ved ikke, hvor han skal spille efter sommerferien.

Lige nu er det slet ikke til at sige, hvad der sker, for intet er, som det plejer.

Coronavirus-krisen har lukket alle europæiske ligaer ned, og lige nu er der ikke noget, der tyder på, at ligaerne bliver åbnet igen meget snart. I stedet regner man først med, at de fleste ligaer først kan starte op igen omkring 1. juni. Spørgsmålet er dog, om en liga som Serie A i Italien kommer i gang igen.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Vilde sommerplaner i Premier League-klub

I Italien er de hårdt, hårdt ramt af coronavirus, og hver eneste dag dør over 500 mennesker af virussen.

Derfor er det også svært for svenske Zlatan Ibrahimovic at tale om, hvad der kommer til at ske i fremtiden. Den 38-årige superstjerne er tilbage i Sverige og Stockholm, men han ved ikke, om og hvor fodboldkarrieren fortsætter, når aftalen med AC Milan løber ud til sommer.

Læs også:Engelsk klub-ejer: Gik efter både Ibrahimovic og Cavani

- Vi må se. Jeg ved ikke selv, hvad det er, jeg vil. Der sker noget nyt hvert eneste dag. Hvem kunne have forduset det her med corona? Vi må bare forsøge at leve og nyde livet. Ikke bekymre sig så meget. Jeg har en familie at tage hånd om, og har de det godt, har jeg det godt, siger Zlatan Ibrahimovic i et interview med Svenska Dagbladet.

"Ibra" har scoret tre gange i otte Serie A-kampe for AC Milan i denne sæson. Han skiftede til klubben i starten af januar fra LA Galaxy.

Læs også:Dansk landsholdsspiller sættes i forbindelse med skifte til AC Milan

Læs også:Tyrkisk toptræner testet positiv for coronavirus

Læs også:Avis: Zlatan Ibrahimovic kan blive træner til sommer