Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

AaB'er tilbage efter tre måneders skadespause: Nu kan jeg bare køre på

Lukas Klitten har siddet ude med en skade siden sæsonpremieren, men nu lysner det for AaB'eren, der "bare" mangler at spille sig i kampform.

AaB's venstrebacks havde ikke heldet med sig i sæsonpremieren mod Lyngby Boldklub. Først udgik Jakob Ahlmann efter 27 minutter, og hans erstatning, Lukas Klitten, udgik selv 19 minutter senere.

Men mens Ahlmann kun skulle bruge et par runder på at blive klar igen, sidder Klitten stadig ude. I denne uge har han dog omsider trænet med på lige fod med de andre AaB'ere, og derfor nærmer et comeback sig.

Læs også:Optakt: Hobro IK - AaB

Klitten fortæller, at det brud, han fik på et lægben, er helet, så derfor er han reelt skadesfri. Nu mangler "bare" træning og kampform.

- Det føles godt, og jeg mærker faktisk slet ikke noget til det. Jeg havde den afsluttende røntgen sidste torsdag, og den viste, at alt var helet, som det skulle. Så nu kan jeg bare køre på, lyder den positive melding fra AaB-spilleren, der har taget det meste af skadesforløbet med oprejst pande, siger Lukas Klitten til Nordjyske.

Læs også:Optakt: AaB - Randers FC

Mens den 19-årige back har siddet ude, har AaB-holdet ikke været helt frarøvet et Klitten-aftryk. Tvillingebror Oliver har fået seks Superliga- og to pokalkampe i denne sæson. Det er blevet til to oplæg undervejs.

AaB møder OB fredag aften, men Lukas Klitten er næppe med i det opgør. Backen siger selv, at han skal bruge det næste stykke tid på at spille U19- og reserveholdskampe for at komme i den rette form til Superliga-bold.

Ikke desto mindre starter OB-kampen klokken 19.

Læs også:Lucas Andersen er med i AaB-truppen mod Randers

Læs også:Lokalopgør i pokalturneringen: AaB sender reservespækket hold på banen

Læs også:Skader på stribe: AaB mangler syv mand til pokalkamp