• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Agent bekræfter: Brøndby er åbne for at sælge ham

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Det trækker op til en snarlig afsked mellem Brøndby IF og Andrija Pavlovic.

Af Ole Hoffskov

BT kunne i sidste uge fortælle, at Brøndby IF arbejder på at finde en ny klub til angriberen Andrija Pavlovic, og den melding bekræftes nu af serberens agent Georg Lederer. 

Den tidligere FC København-angriber har været på banen i 16 af 17 Superliga-kampe i denne sæson uden at komme på måltavlen, og søndag var han helt udeladt af truppen, da Brøndby IF mødte FC Midtjylland i pokalturneringen.

Det er ofte det stof, en forestående skilsmisse er gjort af, og sådan kan det også meget vel ende med Andrija Pavlovic i januar.

- Vi må se, hvad der sker i næste måned. Vi har ikke travlt, og det er heller ikke mit indtryk, at Brøndby er utålmodige. Vi er i dialog med Carsten V. Jensen, og det er korrekt, at Brøndby er åbne for at lytte til de bud, der måtte komme. Brøndby ville ikke af med ham i sommer, hvor der var interesse. De kunne have solgt ham for en mindre sum eller lejet ham ud, men det ville de ikke. Det kan være, det har ændret sig nu, fortæller Georg Lederer til tipsbladet.dk og tilføjer om sommerens interesse:

- Der var klubber fra Schweiz og Polen, som viste interesse for Andrija, men det blev ikke til en aftale med Brøndby.

Agenten fortæller, at der aktuelt ikke er konkret interesse for Andrija Pavlovic, men at han afsøger markedet i USA, Qatar og Japan, da Brøndby-angriberen er fristet af de fjerne destinationer. 

Det er dog ikke en nem opgave.

- Vintermarkedet er ikke det nemmeste, og Covid 19-situationen gør det ikke bedre. Der sker ikke de store udskiftninger i januars transfervindue. Nu, hvor han ikke spiller så meget, er der måske en chance for, at klubber, som normalt ikke har råd til en spiller som ham, vil henvende sig, og det kan åbne nogle døre, men vi må se, lyder det fra Lederer.

Ikke tilfreds med spilletiden
Andrija Pavlovic har klart stået i skyggen af Mikael Uhre og Simon Hedlund i denne sæson, og billedet var ikke meget anderledes før sommerferien, hvor serberen også kun var reserve i angrebet.

- Han vil gerne spille mere, det er der ingen tvivl om. Andrija har det okay, han forbliver positiv, og han vil arbejde hårdt, så længe han er i Brøndby, men det er klart, at hans mål er at spille fast, og det gør han ikke i Brøndby lige nu. Andrija har også en drøm om at spille for Serbiens landshold igen, og det kræver selvfølgelig, at han spiller mere på klubholdet, siger Georg Lederer.

Andrija Pavlovics tid på Vestegnen har dog ikke været helt forgæves. I sidste sæson var han således med til at vinde det danske mesterskab, hvad han også prøvede med FC København i 2016/2017-sæsonen.

Det er en lille oprejsning, men heller ikke mere end det.

- Et dansk mesterskab betød meget for ham, men vi må stadig sige, at hans tid i Brøndby kunne være gået bedre. Andrija kom til Brøndby for at spille fast, og sådan har det i lange perioder ikke været, og det er naturligvis ikke godt nok for en ambitiøs spiller som ham, slutter agenten.

28-årige Andrija Pavlovic er noteret for syv mål i 45 kampe for Brøndby IF, hvor han har kontraktudløb i sommeren 2024. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020