Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Brøndby sparer omkring 12 millioner lønkroner i 2020

Ifølge avisen Ekstra Bladet sparer Brøndby IF mange millioner i lønkroner på at have sagt farvel til flere nøglespillere.

Flere markante profiler har forladt Brøndby IF i løbet af vinterpausen, men indtil videre har klubben fra den københavnske Vestegn klaret sig fint i ligaen, hvor man efter seks point i tre kampe står med halvanden ben i det mesterskabsspil, der indledes om en måned.

Og selv om det indtil videre ikke har betydet så meget i forhold til resultaterne, betyder det en hel del i forhold til økonomien.

Læs også:Skarp SønderjyskE-angriber: Vi overrasker mod FC Midtjylland

For det første har både Hany Mukhtar, Dominik Kaiser og Kamil Wilczek kastet en transfersum af sig, og ifølge avisen Ekstra Bladet sparer Brøndby også mange lønkroner på at have sagt farvel til spillere fra toppen af hierarkiet.

Også Johan Larsson har forladt Brøndby, og farvellet til de fire betyder ifølge Ekstra Bladet, at Brøndby sparer omkring 12 millioner i lønkroner i 2020. Avisen rapporterer i øvrigt, at Kamil Wilczek fik en årsløn på omkring fire millioner kroner.

Læs også:Blackout mod FCK sætter AaB under pres i top-6-kapløb

Spareøvelsen har også været nødvendig, for når Brøndby på torsdag kommer med årsregnskab for 2019, er det forventet, at det bliver med blodrøde tal, der viser et minus på mellem 75 og 79 millioner kroner.

I februar var der aktieemission i Brøndby, hvor der kom lidt nye millioner ind, og hvor ejer Jan Bech Andersen vekslede et stort lån til aktier.

Læs også:Niels F. efter Brøndby-sejr: Det var tre rigtig, rigtig vigtige point

Læs også:DBU vil se på udenlandske investorer: Vil nødigt stå og tænke; hvad sker der?

Læs også:Højdepunkter: Se Brøndbys Simon Hedlund blive matchvinder mod Lyngby