Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Silkeborg-forløsning i Flintas sidste hjemmekamp

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Silkeborg IF og Randers FC.

Silkeborg IF - Randers FC 2-1 (1-1)
1-0 Nicolai Vallys 13'
1-1 Vito Hammershøy-Mistrati 20'
2-1 Jeppe Okkels 42'

Kampens bedste
Silkeborg IF
Mange Silkeborg-spillere bød sig godt til i opgøret. Hjemmeholdet har ellers været meget afhængig af topscorer Ronnie Schwartz, men andre offensive kræfter trådte til mod Randers. Mathias Hebo og Jeppe Okkels gjorde det særligt godt, og Jeppe Okkels bliver kåret som den bedste. Han scorede et fremragende landskudsmål kort efter pausen, og han gav evig uro i Randers' højre forsvarsside. 

Læs også:Optakt: FC Nordsjælland - FC København

Randers FC
Vito Hammershøy-Mistrati lavede et flot indhop for en skadet Frederik Lauenborg ved at score et perlemål til 1-1. Randers FC's offensiv havde svært ved at skabe chancer, men østrigeren Marvin Egho var flere gange tæt på at komme på måltavlen. Hans kombination af fysik og hurtighed gjorde det svært for Silkeborgs defensiv på en ellers dårlig dag på kontoret for kronjyderne. 

Kampens værste
Randers FC's forsvarsside havde store problemer. Simon Piesinger så ikke for godt ud ved Silkeborgs 1-0-scoring, og Jeppe Okkels drev gæk med Bjørn Kopplin på højreback. Kopplin plejer også at komme med mere offensivt, så det var alt i alt ikke en god dag for tyskeren.

Læs også:Optakt: AGF - Lyngby BK

Kampens detalje
Der var egentlig et par flotte scoringer at vælge imellem, men kampens detalje fandt sted udenfor banen. I starten af opgøret hyldede Silkeborgs fans nemlig klubikonet Dennis Flinta, der stopper ved årsskiftet. Fansene havde fundet papfigurer frem med Dennis Flintas ansigt. Flot måde at hylde en klublegende på. 

Læs også:Jesper Juelsgård afløser karantæneramt anfører i AGF-trup

Læs også:Lyngby-træner storroser AGF: Gode nok til bronze

Læs også:Randers-profils kontrakt løber ud: Vi vil gerne have det på plads inden jul