4-3 Jakob Poulsen (82)

5-3 Nicolai Jørgensen (85)

Kampens bedste:

FC København:
Peter Ankersen var helt formidabel i første halvleg, og det lignede, at Thomas Delaney for en gangs skyld kun var den næstbedste FCK'er. Men Ankersen faldt en smule efter pausen, og Delaney blev bare ved. Og ved. Og ved. FCK-anføreren var igen fremragende for sit hold, og så viste han kampen igennem skræmmende styrke i luftrummet. Kunne have scoret hattrick på hovedstød. Vosker stille og roligt ud af Superligaen.

FC Midtjylland:
Det er aldrig let at være angriber for et udehold i Telia Parken. Det var det heller ikke for Martin Pusic, men FCM-profilen løste opgaven fint. Han arbejdede som en hest, scorede et mål og var et mulehår fra at score to. Fortsætter de lovende forårstakter.

Kampens værste:
FC Midtjylland blev totalt domineret af FC København, og det skyldtes ikke mindst, at hjemmeholdet fuldstændig vandt slaget om midtbanen. Den falder naturligvis rigtig meget tilbage på ulvenes centrale midtbanespillere, og her må især Tim Sparv stå med en dårlig smag i munden. Som ankermand og en af FC Midtjyllands mest rutinerede kræfter skal han gå ind og levere i en topkamp. Det gjorde han ingenlunde. Og så er der jo Pione Sisto. Hvad er der dog sket med ham i løbet af det seneste års tid?

Kampens detalje:
Hvis man skal formå at score et mål, når man er omringet af tre spillere, hvis eneste opgave er at pille bolden, så skal man godt nok være god til at drible. Det er Benjamin Verbic, og det satte han to streger under i starten af anden halvleg, da han scorede et pragtmål til 3-1. På sine bedste dage er Verbic én af Superligaens mest spektakulære spillere. To mål direkte på frispark er bestemt også en smuk detalje af Jakob Poulsen.