Video : Tipsbladet
Superliga

Bo Henriksen: Vi har et våben, modstanderne simpelthen ikke kan løse

AC Horsens-manager Bo Henriksen er optimistisk på sit holds vegne, selv om Den Gule Fare har savnet mål og point indtil videre i denne sæson.

AC Horsens har i denne sæson scoret ni mål i de første 12 Superliga-kampe. Det er samme antal som Esbjerg fB, og det gør de to jyske klubber til de mindst målfarlige mandskaber her midtvejs i grundspillet. 

Få scoringer har været en udfordring for AC Horsens i det meste af 2019, men manager Bo Henriksen er overhovedet ikke bekymret. Han mener, at klubben har nogle esser i ærmet, de andre ikke kan dæmme op for.

Læs også:Bo Henriksen om Færøerne: Det er meget nemt for mig at afvise

Og det vil automatisk medføre lidt flere point, som AC Horsens også har savnet. 

- Vi synes, vi har været, måske ikke uheldige, men så i hvert fald ramt af nogle dommerkendelser, og af at nogle tætte kampe er faldet ud til modstanderens fordel. Vi burde ikke have tabt i Randers, og vi burde have slået Esbjerg, og ser man på expected point og goals og andre analytiske parametre, burde vi have flere point, end vi har nu, siger Bo Henriksen til Tipsbladet og tilføjer:

Læs også:Stort chok i OB: Sportsdirektør Jesper Hansen siger op

- Det er så også årsagen til, at jeg er ret rolig omkring det her hold, for vi har fået rettet op på chanceskabelsen og kan se, hvor scoringerne skal komme fra, og at vi kan vinde kampe. Vi har et våben som Ayo Okosun, som modstanderne ganske enkelt ikke kan løse, uanset hvad de gør. Jannik Pohl og Nicolai Brock-Madsen er godt på vej, og i analyserne af vores kampe kan vi se, at pointene nok skal komme. 

- Så er vi selvfølgelig helt bevidste om, at der skal sejre og point til, det er vi meget ydmyge omkring.

Du kan læse hele interviewet med Bo Henriksen i Tipsbladet, som er på gaden i dag, fredag. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet. 

Læs også:Mads Davidsen stopper i Brøndby

Læs også:Fischer sammenligner Zeca med en Disney-skurk

Læs også:Tidligere Brøndby-spiller fyret i belgisk klub