• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Fischer sammenligner Zeca med en Disney-skurk

Foto: Getty Images

Det var en overraskelse for Viktor Fischer, at Carlos Zeca blev anfører for FCK, men han må indrømme, at den græske midtbanespiller har vokset med opgaven.

Af Oliver Okstrøm

FC Københavns Carlos Zeca kan spille sin kamp nummer 100 for de danske mestre på søndag. Her har en stor del af dem været som anfører for klubben, og det var tilsyneladende et valg, som kom bag på Viktor Fischer, da man udpegede Zeca med hvervet.

Det fortæller den danske offensivspiller i et interview på FCK's officielle hjemmeside.

- Zeca er jo en rigtig god anfører. Det har han udviklet sig til, for jeg tror ikke, han selv eller også andre så ham som den oplagte, da han blev valgt - men han har virkelig vokset i rollen. Han er også blevet en bedre spiller og person af det, siger han og fortsætter:

Læs også:Optakt: FC København - Esbjerg fB

- Og så ligner han jo Jafar (skurken fra Aladdin red.), og det tror jeg også giver noget i omklædningsrummet, lyder det fra Viktor Fischer.

Derudover fortæller Fischer ligeledes, at der også er en anden fiktiv figur, som FCK-anføreren minder ham om, da Zeca med sine evner til at erobre bolde er som en menneskelig Inspector Gadget.

Der er dog også sider ved Zeca, som kunne være bedre, erkender Viktor Fischer, som kan se, at kosten ikke er helt som den skal være for den græske landsholdsspiller.

Læs også:Italien tog en arbejdssejr over Grækenland og booker billet til EM

- Han spiller generelt for usundt, men det lader ikke til at være noget, som går ham på overhovedet, fortæller Fischer, og her skulle vafler med Nutella være favoritten.

FC Københavns kamp på søndag er mod EfB, som spilles klokken 16.

Læs også:Stort overblik: Brøndby giver klart flest Superliga-minutter til udlændinge

Læs også:Superligaens bedste: AaB og Lucas Andersen er i spidsen

Læs også:Slagen Bendtner: Vi kæmpede godt

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.