• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Brøndby-boss åben for at sælge til konkurrenter

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF er "ikke for fine" til at sælge til de øvrige danske klubber, lyder det fra fodbolddirektøren.

Af Victor Risager

Hvis buddet er godt nok, vil Brøndby IF ikke afvise at sælge til de øvrige danske klubber. Det siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen i et interview med Jyllands-Posten.

Brøndby IF er aktuelt på førstepladsen i Superligaen efter 17 spillerunder, og spillere som Andreas Maxsø, Jesper Lindstrøm og Mikael Uhre har for alvor etableret sig som store profiler på Vestegnen.

Det kan meget vel resultere i interesse fra andre klubber til sommer, og hvis der er både interesse og tilfredsstillende bud fra danske klubber, er Brøndby IF også klar til at sælge til en konkurrenter i Superligaen.

- Det er vi ikke for fine til. Men jeg tror, at det bliver vanskeligt for andre danske klubber at rejse de midler, der skal til for at købe vores bedste spillere. De vil nok være for dyre, siger Carsten V. Jensen til Jyllands-Posten.

Inden salg kommer på tale, skal Brøndby IF forsøge at fastholde førstepladsen i Superligaen. Søndag skal de møde rækkens nummer to, FC Midtjylland, i et vaskeægte topbrag på MCH Arena.

Tipsbladet har for nylig undersøgt spillerbudgetterne i de danske klubber, og her har både FC København og FC Midtjylland markant større budgetter end Brøndby IF - læs mere og se budgetterne her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus