• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Brøndby køber Elbasan Rashani

Brøndby køber Elbasan Rashani
Illustration

Brøndby har købt den norske offensivspiller Elbasan Rashani i Odd BK. Han har tegnet en fire-årig kontrakt.

Af Ole Hoffskov

Brøndby hentede tidligere på sommeren nordmanden Fredrik Semb Berge i Odd BK, og nu har de blå-gule igen været på rov i den norske klub. Denne gang har Brøndby slået kløerne i U/21-landsholdsspilleren Elbasan Rashani, der kan spille i angrebet og på kanten. Han har tegnet en fire-årig kontrakt med Brøndby.

- Elbasan Rashani er en dygtig kantspiller, som vi længe har haft et godt øje til. Han har speed, teknik og er dygtig til at udfordre, og desuden er han fortsat ung og har et stort videreudviklingspotentiale, siger sportsdirektør Per Rud i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Det sidste halve år har vi kunne se, at han virkelig har lagt på sit spil og er begyndt at få mere udbytte af sine aktioner i form af blandt andet mål og assists. Da vi var inde i den sidste fase af scoutingen på Fredrik Semb, så vi Elbasan i kamp endnu en gang og blev bekræftet i, at han er rigtig spændende og værd at få til klubben.

- Efter at Thomas Frank og Albert Capellas var i Norge og holde et langt møde med Elbasan, var vi overbeviste, også det menneskelige plan, og nu er det så lykkedes at hente ham, selv om han har været eftertragtet af en del andre klubber end os.

- Vi har igen haft nogle gode og konstruktive forhandlinger med Odd BK, og vi er kommet frem til en aftale, som er gunstig for alle parter med tanke på, at Elbasan kun havde et halvt år tilbage af sin kontrakt. Vi er sikre på, at Elbasan vil passe godt ind i vores kultur og måde at spille på, og at han bliver en klar gevinst for Brøndby IF.

Elbasan Rashani får trøjenummer 14 i Brøndby. Han har første træningsdag med sine nye holdkammerater i dag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus