Superliga

Brøndby møder Roberto Carlos

Brøndby har ændret træningsmodstandere på træningslejren i Tyrkiet. I stedet for Terek Grozny og Karpaty Lviv skal de op imod Ilyichivets Mariupol og Anjzi Makhatsjkala, der netop har skrevet kontrakt med Roberto Carlos.

Brøndby tager imorgen afsted på en femdages komprimeret træningslejr i Belek i Tyrkiet, hvor de spiller to træningskampe for at pudse formen af forud for Superliga-starten mod Lyngby 6. marts.

Indtil i går stod Terek Grozny og Karpaty Lviv som de to modstandere på træningslejren, men det blev ændret i løbet af i går.

Og selv om hollandske Remco van der Schaaf dermed ikke får mulighed for at trykke Terek Groznyjs træner, landsmanden Ruud Gullit, i hånden, så kan Brøndby-spillerne få én på opleveren alligevel.

I den første kamp møder Brøndby nemlig Anjzi Makhatsjkala fra den russiske provins Dagestan, der mandag præsenterede den tidligere Real Madrid-stjerne Roberto Carlos som klubbens nyeste signing.

Kampen mod Roberto Carlos' klub spilles søndag, mens Ilyichivets Mariupol tirsdag bliver Brøndbys anden modstander på turen, inden hjemrejsen onsdag.