Åh nej! Landsholdsspiller udgår med skade

Joachim Andersen udgik med en skade under opvarmningen, før mesterskabsbejleren Arsenal slog Crystal Palace.

Arsenal har ikke vundet mesterskabet i England siden 2004, men noget tyder på, at det sker i år.

Søndag vandt holdet fra Nordlondon 4-1 på hjemmebane over Crystal Palace, som dermed ikke opnåede den ønskede effekt efter fyringen af manager Patrick Vieira tidligere på ugen.

Arsenal dominerede og havde stort set afgjort kampen før pausen.

Førerholdet har nu otte point ned til Manchester City, som dog har spillet en kamp færre. Crystal Palace roder rundt i midten af tabellen som nummer 12.

De dårlige nyheder startede allerede inden kampen for Crystal Palace, da landsholdsspilleren Joachim Andersen udgik med en skade under opvarmningen.

Spørgsmålet er, hvilken betydning det får for hans status til de kommende EM-kvalifikationskampe mod Finland og Kasakhstan.

Som ventet var han en del af Kasper Hjulmands liste, da landstræneren tirsdag udtog sin trup til kampene. Nu kan Hjulmand måske blive tvunget til at kigge andre veje.

Fra sidelinjen så Andersens sine holdkammerater være tæt på at tage føringen efter 12 minutter.

Den tidligere Manchester United-spiller Wilfried Zaha driblede ind i banen og hamrede på stolpen.

Men initiativet tilhørte mestendels værterne, som i store dele af første halvleg sværmede om Palace-feltet.

Det kastede to mål af sig.

Knap en halv time var spillet, da Ben White erobrede bolden højt på banen og fandt Bukayo Saka. Sidstnævnte serverede bolden for Gabriel Martinelli, og efter et hurtigt træk til venstre smækkede brasilianeren bolden i modsatte side af målet.

Saka indtog selv en hovedrolle kort før pausen, hvor han på kanten af offside fandt plads og sparkede kuglen fladt i netmaskerne.

Med en 2-0-føring ved pausen var det svært at forestille sig, at Crystal Palace skulle stable et stort comeback på benene. Særligt med tanke på, at gæsterne blot havde scoret ni mål i 13 udekampe før søndagens opgave.

Og sensationen udeblev da også. I stedet slukkede midtbaneslideren Granit Xhaka endegyldigt Palaces håb, da han søgte med frem ti minutter inde anden halvleg og skovlede bolden i mål på uskøn manér.

Ghaneseren Jeffrey Schlupp reducerede på et hjørnespark lidt senere, men det rokkede ikke ved Arsenals sikre sejr.

I stedet satte Saka punktum med lidt over et kvarter igen efter tøvende forsvarsspil.