• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Efter FCM-kritik: Priske ville hakke Tøfting en

Foto: Getty Images

Brian Priske kom på slap line efter FCM's 1-0-sejr over Brøndby.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland tog søndag aften førstepladsen, da de overhalede Brøndby ved at slå dem med 1-0 på hjemmebane. Det var dog en kamp, hvor man igen måtte se et FCM-hold, som lavede fejl.

Særligt boldtab var et spørgsmål, som Stig Tøfting i studiet på TV3+ var på slagmarken med, og det havde FCM-cheftræner Brian Priske en klar holdning til. 

- Det er jo dejligt, at du står deroppe i studiet. Jeg ville gerne kunne hakke dig en. Men langt henad vejen, så er jeg enig i dine tanker, men vores spillestil er nu engang som den er, og det er der, vi har vores kvaliteter, siger han og fortsætter:

- Jeg ser også rigtig mange momenter, hvor vi har mulighed for at spille os ud af deres pres. Men det er voldsomt svært at nedbryde fem mand, som står dernede og får sat deres pres rigtigt godt, forklarer Priske, som peger på, at det også gælder de tre på den centrale midtbane for Brøndby og deres to angribere, som han mener gør et godt stykke arbejde.

I det hele taget har det haltet lidt med at se det midtjyske hold, som man kender, men det skal nok komme, understreger Priske.

- Jeg tror også, at jeg sagde det i Aalborg i sidste uge, at jeg er ikke ét sekund i tvivl om, at vi indenfor den kommende periode på et par uger, så kommer vi til at eksplodere, fastslår FCM-træneren.

Hele interviewet med Priske kan ses øverst i artiklen.

Hele kampen fik sin afgørelse med en særlig indskiftning. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus