FC Midtjylland bankede kinesere i sidste testkamp

I deres sidste test før Superligaen begynder igen, bankede FC Midtjylland kinesiske Jiangsu Suning.

FC Midtjylland skal forsøge at holde fast i deres førsteplads i Superligaen, når sæsonen begynder igen i næste uge, og hvis mandskabets sidste testkamp er nogen indikation, er midtjyderne helt klar til at genoptage Superliga-sæsonen.

Efter at midtjyderne forleden besejrede kinesiske Shandong Luneng FC, ventede endnu en kinesisk modstander søndag i form af Jiangsu Suning FC, og her blev det til en særdeles overbevisende sejr.

FC Midtjylland vandt således med hele 6-0.

Allerede i første halvleg fik FC Midtjylland opbygget en sikker føring. Kantspilleren Mikael Anderson scorede ellers først til 1-0 efter knap en halv times spil, men efter endnu et mål af Anderson samt scoringer fra Anders Dreyer og Awer Mabil kunne Superliga-mandskabet gå til pause med en føring på 4-0.

Efter pausen blev føringen udbygget yderligere, da Awer Mabil headede sit andet mål i nettet. Herefter skiftede FC Midtjylland flere profiler, og af dem kunne Evander udbygge føringen yderligere med et flot mål. Det sluttede 6-0.

FC Midtjylland møder Lyngby Boldklub i Superligaen i forårets første spillerunde.

Se FC Midtjyllands startopstilling til opgøret herunder. Ronnie Schwartz, Dion Cools, Jens-Lys Cajuste, Evander og Rasmus Nicolaisen blev skiftet ind i kampen.