Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland-formand: Vi skal nok få vores penge

FC Midtjylland har 50 millioner kroner til gode i forbindelse med spillersalg, og dem skal klubben nok få, lyder det fra Rasmus Ankersen.

FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein fastslog for godt en uge siden i et interview med Politiken, at klubben mangler at få indbetalt cirka 50 millioner kroner i transferafdrag fra andre klubber, og de penge skal midtjyderne nok få, lyder det skråsikkert fra bestyrelsesformand Rasmus Ankersen i et interivew med Herning Folkeblad.

Den aktuelle coronakrise har ramt klubber i hele verden hårdt på økonomien, og FC Nordsjælland, der ligesom FC Midtjylland har mange penge til gode i forbindelse med nogle store spillersalg, har tydeligt markeret, at der er en vis nervøsitet i forhold til, om de bliver udbetalt efter aftale. 

Læs også:Corona-krise: Glem alt om spillerkøb - presset kan vokse i AaB

Den bekymring deler man dog ikke i FC Midtjylland.

- Det er rigtigt mange penge. Men jeg er ikke så bekymret for netop det. Dels er det jo kontrakter, hvor der ikke er noget at diskutere. Og dels er der jo retslige skridt, som man kan tage, hvis betalinger udebliver. Fodbolden har jo sit eget "retssystem", som fungerer godt. Og så må man sige, at det er nogle robuste klubber, vi har penge til gode hos, siger Rasmus Ankersen til Herning Folkeblad.

Læs også:Corona-krise: Silkeborg i samme dårlige båd som FCK og OB

FC Midtjylland har de seneste sæsoner solgt spillere til klubber som KRC Genk, Anderlecht, Crystal Palace, AFC Ajax, Borussia Mönchengladbach og FC Nordsjælland.

FC Midtjylland topper Superligaen med et forspring på 12 point ned til FC København. 

Læs også:Superligaens bedste afsluttere: Hvem rammer målet mest?

Læs også:Superliga-klub bløder millioner: Det er meget svært at planlægge noget som helst

Læs også:Hobro-anfører om surrealistisk træning: Det føltes som at være med i en film