Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

FC Midtjylland-krumtaps kontrakt udløber til sommer: Vi har ikke travlt

Tim Sparv og FC Midtjylland har papir på hinanden til sommeren 2020, og en beslutning om fremtiden er ikke lige oppe over.

Et par af FC Midtjyllands markante og rutinerede spillere har kontraktudløb efter denne sæson. Det gælder eksempelvis Jesper Hansen, men som sportschef Svend Graversen sagde forleden: Mon ikke vi finder hinanden i sidste ende.

Men også Tim Sparvs kontrakt løber ud, når denne sæson er slut. Og hvad angår finnen, er sportschefen ikke lige så kålhøgen. En forlængelse af kontrakten tyder ikke på at være lige oppe over. 

Læs også:Stor profil nærmer sig ny kontrakt med FCM: Begge parter har et håb

- Det, der fylder for os og Tim, er, at han bliver skadesfri, så han kan gøre en forskel på banen igen. Vi har ikke travlt, og vi har før taget en god beslutning efter god dialog med Tim meget sent i et forløb, siger Svend Graversen til BT.

Han henviser til foråret 2018, der var fyldt med spekulationer om Sparvs fremtid, og hvor holdet nåede at spille sæsonen færdig, før en løsning faldt på plads. Dengang kunne sportschefen præsentere forlængelsen midt under klubbens guldfest til udelt begejstring for de fremmødte fans, der jublede, som havde holdet scoret et mål.

Læs også:FCM-sportschef om manglende angribermål: Han har lang snor

Hansen og Sparv er ikke de eneste FC Midtjylland-veteraner, hvis kontrakter løber ud til sommer. Det gælder også Zsolt Korscmar, men mens de to førstnævnte er vigtige krumtapper på holdet, har Korscmar ikke spillet en gældende kamp siden august 2018 på grund af omfattende skadesproblemer.

Også den brasilianske forsvarsspiller Patrick har kontraktudløb på sin lejeaftale efter sæsonen, mens Emiliano Marcondes' udlejning fra Brentford efter planen stopper til nytår.

Sparv blev skadet i landskampspausen i september og nåede lige at gøre comeback i Superligaen, inden han vendte skadet hjem fra landsholdstjeneste igen i oktober.

Læs også:Forsvarstalent får lang kontrakt i FC Midtjylland

Læs også:FCM-sportschef: Vi kigger på andre muligheder end Priske

Læs også:FC Midtjylland bekræfter ny spiller: Forsvarer får femårig aftale