Superliga

Global interesse for AGF-profil

En af AGFs største profiler tiltrækker sig interesse fra Mexico, USA, flere europæiske lande og fra lille Danmark.

Han har været meldt på vej videre i systemet utallige gange, men indtil videre er Benny Feilhaber fortsat at finde i AGF. Men det er han måske ikke så meget længere. Til sommer udløber midtbanespillerens kontrakt med den aarhusianske klub, og endnu er det uvist, hvor amerikaneren fortsætter karrieren. Muligheder er der imidlertid nok af.

- Vi udforsker muligheder i flere europæiske lande, i Mexico, i den amerikanske MLS, men også i Danmark. Forhåbentlig har vi noget på plads indenfor en måneds tid, siger Benny Feilhabers agent, Lyle Yorks, til tipsbladet.dk.

Da Benny Feilhaber er gratis ved udgangen af juni måned er den store interesse for hans underskrift naturlig. Men selv om Mexico og MLS lyder eksotisk, vil Feilhaber endnu ikke udelukke en forlængelse med AGF.

Læs også: Feilhaber kan fortsætte i AGF

- Benny elsker Aarhus, han er meget glad for AGF, og han har nogle gode holdkammerater. Desuden har Brian Steen Nielsen behandlet ham fantastisk lige siden han kom til klubben, og der er jo noget der tyder på, at AGF rykker op i Superligaen igen, siger Yorks kryptisk.

Benny Feilhaber har spillet for AGF, siden han i 2008 kom til den nuværende 1. divisionsklub fra engelske Derby County.