• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

- Måske den mest provokerende spiller, jeg har set

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Der bliver gået til stålet i AGF, hvor der er en vild vindervilje, mener fodboldkommentator Kenneth Emil Petersen.

Af Kenneth Jensen

De har fået flest kort af alle hold i denne sæsons Superliga, AGF, men århuianerne er ikke et svinsk hold, mener fodboldkommentator Kenneth Emil Petersen. I stedet er det et hold, der spiller med udstråling. Det siger han til Stiften.dk.

AGF går til stålet på banen, og det er tydeligt, at man har nogle spillere, der giver alt. Det er et hold med vindere, mener Kenneth Emil Petersen.

 - Det er dét, der er det vilde med dem. I andre klubber skal du tænke længe over, hvem de er. AGF har Nicolai Poulsen, der jo åbenlyst er rasende når de ikke vinder. Den slags spillere er vigtige og undervurderet. Jeg kan nævne Patrick Olsen, der kan virke provokerende på nogle. Frederik Tingager har sin udstråling. Og så er der Jon Dagur Thorsteinsson. Han er måske den mest provokerende spiller, jeg nogensinde har set, siger TV3 Sport-kommentatoren til Stiften.dk.

Han peger på, at AGF spiller hårdt, men ikke svinsk, og at det til tider godt kan provokere modstanderne. Hvorfor AGF måske er blevet et af de hold, der ikke er så sjove at skulle op mod. Og de kan nemt provokere modstanderne.

Senest blev det ganske dramatisk, da AGF mødte FCK i Superligaen sidst. Det endte med en sejr til FCK. De to hold mødes igen mandag aften i Parken.

AGF ligger aktuelt nummer fire i Superligaen - tre point efter FC København.

Du kan læse optakten til opgøret mellem FCK og AGF her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus