Superliga

Janssen: Seriøs interesse for mig

Der var seriøs interesse for Tim Janssen i det netop lukkede transfervindue, men det blev aldrig så konkret, at Janssen skulle tage stilling til et klubskifte.

Den hollandske angriber Tim Janssen er klar til at bombe videre for Esbjerg i foråret. Han kom ikke væk fra den vestjyske klub i løbet af januar, hvor der var åbent for spillerhandler.

Janssen har ellers før åbnet op for et klubskifte i vintervinduet, fordi han er i Esbjerg på et spillersponsorat og derfor gerne vil sørge for afkast på investorernes investering. Og faktisk var det ikke så langtfra, at Tim Janssen forlod Esbjerg.

- Både klubben og jeg har hele tiden haft det udgangspunkt, at jeg kun skulle afsted nu, hvis der kom noget virkelig godt i løbet af januar. Jeg ved, at der var rigtig seriøs interesse for mig, men jeg har bedt min agent om først at komme til mig, når jeg skal træffe en beslutning, og så langt kom det aldrig, siger Tim Janssen til tipsbladet.dk.

Tidligere har Tim Janssens agent Alex Kroes fortalt, at flere tyske Bundesliga-klubber har holdt øje med den 24-årige angriber, men de må altså komme tilbage til sommer, hvis de fortsat ønsker sig at få Janssen i spillerstalden.

Til sommer har Esbjerg-spilleren halvandet år tilbage af sin kontrakt, og så kan det være, at Janssen er fortid i klubben - især hvis holdet rykker ned.

- Jeg skal sælges før eller siden, for investorerne skal have igen på deres investering i mig. Og jeg bliver ikke her i 10 år. Jeg vil gerne se noget andet og prøve en anden liga på et tidspunkt, men jeg tænker ikke på, om det lige bliver til sommer eller et halvt år senere. Jeg tror ikke, at vi rykker ned. Det har vi for meget kvalitet til, men hvis vi gør, så tror jeg, at klubben bliver nødt til at sælge mig, siger Janssen.