Foto: Getty Images
Superliga

Lars Olsen til Esbjerg: Det er mildt sagt uambitiøst

Det er ikke alle, der er imponeret over Esbjergs ansættelse af Lars Olsen som cheftræner - langt fra imponeret er blandt andre BT's sportschef Søren Klæstrup.

Hvem skal være cheftræner i Esbjerg fB?

Det spørgsmål har været diskuteret flittigt de seneste par uger, og mandag kom så svaret. Lars Olsen har overtaget styrepinden på vestkysten, og dermed får Esbjerg en rutineret mand, der dog ikke har været træner i Superligaen i snart 10 år.

Ansættelsen af Lars Olsen har medført blandede reaktioner, og én af dem, der ikke er imponeret, er Søren Klæstrup, sportschef på BT. Det slog han fast, da han mandag aften var paneldeltager i debatprogrammet Superliga Uden Filter på TV3 Sport.

- Jeg havde glædet mig rigtig meget til, at de skulle præsentere ny cheftræner i Esbjerg. Nu har de brugt 42 dage på at scoute, og man fornemmer virkelig, at de har været rundt i krogene for at finde guldet. Og så er det Lars Olsen, de hiver hjem fra Færøerne. Det, synes jeg, mildt sagt er uambitiøst. Jeg havde bildt mig selv ind, at Esbjerg som klub kunne gøre det bedre, lød det fra Søren Klæstrup.

Hør BT's sportschef uddybe sin holdning i videoen i toppen af artiklen.

Læs også:Træner-karrusellen: Så længe har Superliga-trænerne været i jobbet

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

Læs også:Afstemning: Er Lars Olsen et godt trænervalg af Esbjerg?

Læs også:Ny Esbjerg-boss trænede Eriksen: Det er der ingen, der tænker på

Læs også:Lars Jacobsen revser Brøndby-kaptajn: Det er så torskedumt