Video : Tipsbladet
Superliga

NordicBet Ligaens bundprop drømmer om Superligaen

FC Roskilde er sidst i NordicBet Liagen, men på sigt drømmer klubben om en plads i Superligaen.

FC Roskilde tager vand ind i øjeblikket, og det har klubben faktisk gjort i noget tid, men derfor har man som bekendt stadig lov at drømme. 

Klubben er aktuelt sidst i NordicBet Ligaen med otte point op til redning, så der skal ske et mirakel i foråret, hvis ikke FC Roskilde må en tur ned og vende i 2. division. Det vil i så fald være kulminationen på et år, hvor der er blevet skåret helt ind til benet i klubben, så en skrantende økonomi kunne forbedres. 

Læs også:Officielt: FC Nordsjælland sender Gudmann til Roskilde

Med andre ord er der lige nu meget langt til en plads i Superligaen, men FC Roskilde drømmer fortsat om en plads i dansk fodbolds fineste selskab på sigt.

- Roskilde er Sjællands næststørste by. Skulle vi ikke kunne have et hold i Superligaen, hvem skulle så? Beliggenhed og de mange uddannelsescentre er attraktivt for unge fodboldspillere, også fra udlandet. Derfor er målet selvfølgelig, at FC Roskilde skal i Superligaen. Jeg skal ikke stå og sige, at vi er der om tre-fire år. Men på sigt er Superligaen vores målet, ingen diskussion om det, siger Carsten Salomonsson, der er klubejer og formand i FC Roskilde, i en artikel bragt på sn.dk, men forfattet af L!NDSKOV Communication.

Læs også:Målfest i Farum: AGF slog FC Nordsjælland efter ni scoringer

FC Roskildes første kamp i 2020 er på udebane mod Vendsyssel FF den 1. marts. 

Læs også:Tidligere Silkeborg-spiller rykker til Næstved

Læs også:Tidligere Superliga-spiller skifter til Vendsyssel

Læs også:Roskilde-profil tiltrækker sig interesse fra Superligaen