• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Tidligere Silkeborg-spiller rykker til Næstved

Foto: Getty Images

Midtbanespiller Andreas Heimer, der havde kontraktudløb i SIF ved årsskiftet, skifter ifølge Tipsbladet.dk's oplysninger til Næstved BK.

Af Kenneth Jensen

Han har trænet med i FC Roskilde i januar, men det bliver en anden klub fra dansk fodbolds næstbedste række, der løber med midtbanespiller Andreas Heimer.

Den tidligere Thisted-spillers kontrakt med Silkeborg IF løb ud ved årsskiftet, og han har nu fundet en ny arbejdsgiver.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger skifter Andreas Heimer til Næstved BK, hvor han får en kontrakt, der løber frem til sommeren 2022.

Læs også:Silkeborg overvejer at hente gammel kending

Den 22-årige centrale midtbanespiller skiftede til SIF for et år siden, men han fik aldrig helt sat sig på den centrale midtbane hos klubben fra Søhøjlandet. I efteråret, hvor Kent Nielsen overtog jobbet som træner for SIF, blev det bare til to kampe i Superligaen for Heimer. Han var også på banen i efterårets pokalkamp mod FC Fredericia, hvor han scorede til 3-3 i Silkeborgs sejr på 4-3.I alt nåede Andreas Heimer 14 kampe for Silkeborg IF.

En stor del af forklaringen på, at det ikke blev til mere i efteråret for den tidligere ungdomslandsholdsspiller er, at han døjede med en skade gennem en større del af perioden.

Nu får han så en chance for at vise sit værd igen, og den chance kommer hos Næstved, der ligger næstsidst i NordicBet Ligaen med 16 point. Klubben kæmpede i sidste sæson med om playoff og oprykning helt frem til afslutningen på sæsonen, men endte akkurat uden for top tre. I år har det været langt sværere for mandskabet, der altså er under stregen og har fem point op til Nykøbing, der ligger som første hold over nedrykningsstregen.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

Andreas Heimer skal altså være med til at hjælpe klubben med at overleve i den næstbedste række, hvorfra der er tre nedrykkere til 2. Division i denne sæson.

Heimer startede sin karriere i B93, inden han i januar 2018 skiftede til Thisted. Et år senere røg han til Silkeborg, og nu - et år efter skiftet til SIF - er han tilbage på Sjælland hos Næstved BK.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Læs også:SIF-reserve med udløb klar på 1. division: Jeg er åben for det hele

Læs også:SIF-spiller har udløb til nytår: Objektivt ser det ikke godt ud

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus