Målfest i Farum: AGF slog FC Nordsjælland efter ni scoringer

FC Nordsjælland scorede fire gange, men AGF scorede fem, og så vandt de hvidklædte gæster vinterens hidtil mest målrig træningskamp.

Hvis folk frøs på Right to Dream Park fredag eftermiddag, var det deres egen skyld. Den fodboldkamp, de var der for at se, kunne i hvert fald ikke have leveret meget bedre underholdning af en træningskamp i januar måned.

Selv om hjemmeholdet, FC Nordsjælland, scorede fire gange, var det ikke nok til sejr. End ikke til uafgjort. For AGF scorede fem og vandt dermed 4-5. Men inden alle målene kom der dog et rødt kort.

En FC Nordsjælland-spiller blokerede Patrick Mortensens afslutning, og det kostede altså en udvisning. Holdet fik dog lov til at sætte en ny spiller ind.

Kort efter, i det 17. minut, tog Bror Blume hul på målscoringen. Fem minutter senere fulgte Kasper Lunding op med at gøre det til 0-2 til AGF. Det ville FC Nordsjælland ikke finde sig i, så først scorede Oliver Antman til 1-2, og siden Mohammed Kudus til 2-2.

De to mål faldt i det 36. og 38. minut, men målfrekvensen fortsatte resten af halvlegen. Bare ét minut efter udligningen gjorde Mortensen det til 2-3, og i det 42. minut udbyggede Casper Højer til 2-4.

Og så kunne holdene holde pause.

AGF nåede at komme foran 2-5 ved Nicklas Helenius i anden halvleg, inden FC Nordsjælland pyntede på resultatet. Først Joachim Rothmann og siden Mikkel Damsgaard, men hjemmeholdet kom altså ikke tættere på end 4-5.

FC Nordsjællands næste opgave er testkampen mod FC Roskilde den 28. januar, mens AGF møder Slavia Prag den 1. februar på træningslejren i Portugal.