Foto: Stabæk IF
Superliga

Ny AaB-boss: Jeg havde ikke forestillet mig den her situation

Inge André Olsen er ny sportschef i AaB, men må arbejde fra sit hjem i Norge til at begynde med. Han kalder det "en meget speciel situation".

Inge André Olsen skrev allerede i december under på en kontrakt med AaB, men selv om han har haft over tre måneder at tænke alle mulige scenarier igennem, havde han ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, at han ville begynde i sit nye job, som han gør.

For Olsen bliver ikke vist rundt i på klubbens træningsanlæg i udkanten af Aalborg eller på stadion inde i byen i dag. Han er ikke engang i Danmark til sin første arbejdsdag. Det fortalte direktør Thomas Bælum til tipsbladet.dk forleden.

Læs også:Ny AaB-boss begynder på onsdag - men kommer ikke til Danmark

- Så længe det ikke står lige for, at vi genoptrager træningen, er der ingen grund til, at han fysisk er her. Vi kan ikke komme til at blive samlet i ledergruppen eller med truppen.

- Så vi har lavet den aftale, at indtil videre bliver det en virtuel opstart, sagde han.

Derfor arbejder Inge André Olsen fra sit hjem i Norge på ubestemt tid.

Læs også:AaB's nye sportschef har sat jagten ind på en ny angriber

- Jeg har glædet mig rigtig meget til denne dag, men jeg havde selvfølgelig ikke forestillet mig, at jeg ikke kunne være i Aalborg på min første arbejdsdag for klubben. Det er en meget speciel situation, siger Olsen til AaB's hjemmeside.

- Jeg ser frem til at møde spillere, stab og øvrige ansatte i klubben, men det vigtigste lige nu er, at vi alle passer godt på hinanden og følger de anvisninger, der kommer fra myndighederne, så så mange som muligt kommer sunde og raske igennem forløbet.

Han var sportschef i Stabæk i ni år, inden han skiftede til AaB.

Læs også:AaB sender spillertruppen hjem på ubestemt tid

Læs også:Dansk sportsøkonom: Transfermarkedet kan tørre ud i et eller to år

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere