Video : Tipsbladet
Superliga

Tidligere EfB-spiller sættes i forbindelse med cheftrænerjobbet i klubben

Esbjerg fB er på jagt efter en ny cheftræner, og det kan tilsyneladende blive en tidligere spiller.

I Esbjerg fyrede man tidligere på sæsonen den hollandske træner John Lammers, og siden har man ikke fundet en permanent erstatning på cheftrænerposten. Dog har navne som Peter Sørensen og Olafur Kristjansson begge været nævnt.

Nu er et tredje navn dukket op. Det skriver B.T.

Læs også:EfB'er med uheldig hovedrolle i finsk skuffelse

Her bliver det meldt, at der har været uformelle samtaler mellem den vestjyske klub og den tidligere Vendsyssel FF-cheftræner Jens Berthel Askou, som for tiden går uden job. Selv vil han dog ikke sige for meget om rygtet.

- Jeg er glad for og stolt over, at det arbejde, vi fik udført i Vendsyssel gør, at jeg bliver sat i forbindelse med jobbet i Esbjerg, som er en god klub, jeg som spiller havde en fantastisk tid i, siger han og fortsætter:

Læs også:Avis: Tidligere Randers-træner afviste Esbjergs kontrakttilbud

- Så jeg kan godt forstå koblingen mellem mig og Esbjerg på grund af vores fortid, men ellers kan jeg ikke kommentere noget om, hvorvidt vi har været i dialog, lyder det fra Jens Berthel Askou.

Dernæst slår han fast, at der har været og fortsat er interesse for ham, ligesom der også har været jobs, som har været tæt på. Men der er altså intet endnu, der er faldet på plads for den 37-årige træner.

I øjeblikket er det Claus Nørgaard, som arbejder som midlertidig cheftræner for EfB, som er kommet skidt ud af starthullerne i denne sæson. Efter 12 spillerunder er klubben på næstsidstepladsen i Superligaen, som de i sidste sæson vandt bronzemedaljer i.

Læs også:18-årig EfB'er forlænger: Vi har lavet en god plan for mig

Læs også:Esbjerg forlænger med rekorddebutant: Han har et stort potentiale

Læs også:EfB-træner efter nederlag: Vores trup er smal