• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

18-årig EfB'er forlænger: Vi har lavet en god plan for mig

Foto: Getty Images

Mads Larsen ser frem til at fortsætte i Esbjerg fB, som har lavet en god plan for midtbanespillerens fremtidige udvikling.

Af Mads Bye Marboe

Esbjerg fB kunne tidligere på tirsdagen offentliggøre, at man har forlænget med 18-årige Mads Larsen indtil sommeren 2023.

Larsen havde oprindeligt kontrakt med den vestjyske klub indtil 2021, og han er både glad og stolt over, at fremtiden nu er sikret i yderligere to sæsoner.

- Det er selvfølgelig stort for mig at lave en ny aftale med EfB, som er min klub. Jeg føler mig godt tilpas i klubben, og jeg har gode holdkammerater og trænere, så naturligvis er jeg både glad og stolt over at have underskrevet en ny aftale, siger han til klubbens hjemmeside.

Læs også:Esbjerg forlænger med rekorddebutant: Han har et stort potentiale

Selvom Larsen blot fyldte 18 år i slutningen af september, har han allerede spillet 16 førsteholdskampe for klubben.

Nu glæder han sig til at fortsætte sin udvikling på vestkysten, og han fortæller, at klubben har lavet en god plan for, hvordan det skal gøres.

- Siden jeg kom med omkring førsteholdet, føler jeg, at jeg har udviklet mig godt. Jeg er stadig ung og skal fortsat lære mange ting, og for mig handler det nu om at fortsætte den udvikling, jeg er inde i.

Læs også:Esbjerg-anfører: Vi er blevet for dovne

- I samarbejde med EfB har vi lavet en god plan for de kommende år, og mit personlige mål er, at jeg løbende skal arbejde mig tættere og tættere på holdet gennem hårdt arbejde og ydmyghed. Med en ny aftale og tidsperspektivtet i den så kan jeg ikke få bedre forudsætninger for at lykkes med målet, fortæller han.

Mads Larsen blev klubbens yngste debutant nogensinde, da han som 16-årig fik debut i en kamp mod Brabrand IF i november 2017.

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: 3-5-2 pynter i Brøndby

Læs også:Riddersholm om Esbjerg-mål: Det er noget af det, der pisser mig allermest af