Video : Tipsbladet
Superliga

OB-træner hylder AaB-anfører: Han er en fantastisk fodboldspiller

Jakob Michelsen er yderst imponeret over AaB's anfører Lucas Andersen.

Der venter et spændende opgør i Danmarks bedste række fredag aften, hvor Superligaens nummer fire, OB, skal til en tur til Nordjylland for at gæste Superligaens nummer ni, AaB.

Men selvom der er fem pladser imellem de to hold, forventer fynboernes cheftræner, Jakob Michelsen, ikke en nem kamp mod AaB. Tværtimod.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvem bliver vindere og tabere i TV-lotteriet?

Især AaB’s anfører, Lucas Andersen, der var udtaget til det danske landsholds venskabskamp mod Luxembourg tirsdag, er en spiller, som OB skal passe på, siger Jakob Michelsen til fanmediet OBstruktion.

- Der er ingen tvivl om, at når man snakker AaB, snakker man også Lucas Andersen. Der er en grund til, han blev udtaget til landsholdet. Han er en fantastisk fodboldspiller. Jeg synes generelt, de har nogle spændende offensive spillere, siger Jakob Michelsen, der også udpeger sommertilgangen Iver Fossum:

Læs også:Optakt: AaB - OB

- Iver Fossum, som de hentede i Hannover, er også en rigtig dygtig spiller, og der er også en grund til, han har været på det norske landshold.

Og Jakob Michelsen og OB har god grund til at være opmærksom på de to AaB-profiler i fredagens kamp. Duoen har i denne sæson scoret i alt seks mål og lagt op til fem i Superligaen.

Kampen mellem AaB og OB spilles fredag aften klokken 19.00.

Læs også:Lucas Andersen: Vil kickstarte min landsholdskarriere igen