• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Priske indrømmer det: Rødt kort var lige på vippen for Paulinho

Foto: Getty Images

FC Midtjyllands cheftræner kan godt se, at Paulinho var tæt på et rødt kort mod Vejle. De to lavede derfor en aftale i pausen.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland vandt lørdag eftermiddag med 2-0 over Vejle på udebane, men inden målene blev scoret kunne midtjyderne været blevet reduceret til 10 mand, da venstrebacken Paulinho lavede et frispark kort efter, at han havde fået gult kort.

Det fik Vejle-spillerne til at protestere, da dommer Morten Krogh ikke hev endnu et op til brasilianeren. For FCM-cheftræner Brian Priske var det da også i tankerne, at nu kunne det blive rødt for spilleren. Det erkender han i et interview med TV3 Sport.

Læs også:Vejle-lejren retter kritikken mod dommeren: Ville have FCM'er smidt ud

- Jeg tror, at alle, der har spillet og fulgt med, at så er man altid bekymret, når man har en mand, der render rundt med et gult kort - og lige har fået det - som laver et frispark lige foran dit eget felt. Man ved aldrig, hvad det ender ud med, siger Priske og fortsætter:

- Det er klart, at vi havde en følelse af, at han lå lige på vippen. Det var ikke mange frispark, som han skulle lave, men han lovede mig i pausen, at han nok skulle holde hovedet koldt, lyder det fra FCM-træneren.

Læs også:Dreyer trak afgørende straffespark: Sådan ser han selv situationen

Sejren betyder desuden, at FC Midtjylland er på førstepladsen i Superligaen, og det er noget, som glæder Brian Priske meget, da de også har Champions League at se til.

- Det vidner om noget kvalitet og substans i holdet, og generelt er noget af det, som vi har fået på puklen for i de tidligere år har handlet om, at vi ikke har kunne mestre begge ting. Det synes jeg, at vi har gjort - måske ikke til 100 procent perfektion, men tæt på alligevel. Det har ikke været let i denne tid, og jeg ser mange managere rundt om i Europa, som synes, at det har været et hårdt år, fortæller Priske.

Næste opgave for FCM er mod Liverpool på onsdag på hjemmebane.  

Læs også:FCM topper ligaen efter tre VAR-gennemsyn for straffespark

Læs også:Bedst og værst: FCM'er bør være jagtet af europæiske klubber

Læs også:LIVE: Sådan gik det da FCM slog Vejle

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus