• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Randers-træner udnytter pausen: Kigger nærmere på tre-fire spillere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Randers FC er som alle andre hjemmegående og hjemmearbejdende, og det betyder, at træner Thomas Thomasberg har ikke meget at lave for tiden. Nu er han i stedet begyndt at kigge på nye spillere.

Af Kenneth Jensen

Der bliver ikke spillet fodbold for tiden, og så er det svært at være cheftræner i Superligaen, for lige pludseligt er der meget tid og ikke så meget at lave. Derfor handler det om at finde konstruktive ting at lave, og det er lige præcis, hvad Randers-træner Thomas Thomasberg gør. Det skriver Randers Amtsavis.

Thomas Thomasberg fortæller til avisen, at han ikke har meget at lave lige nu, og derfor er fokus på at se nærmere på potentielle nye spillere. Lige nu kan Randers-træneren ikke bruge tid på at koordinere træningen og styre det daglige liv i fodboldklubben, så han ændrer fokus.

Læs også:Randers skriver med U17-spiller: Han udviser landsholdsklasse

- Vi ser lidt frem mod transfervinduet, nu hvor tiden er til det. Jeg kommer til at kigge på tre-fire spillere, som måske kunne være noget, siger Thomas Thomasberg til Randers Amtsavis.

Der er dog fortsat et stykke fra interesse til noget konkret, og med omkring tre måneder til åbningen af transfervinduet i Danmark, kan der nå at ske meget med spillerne. Også i den tid, vi er i, så det er ikke til at sige, hvilke spillere der er mulige at få fat på.

Læs også:Retovs karantæne er ovre: Umuligt at passe sit job 100%

Nu sørger man i hvert fald for at sikre, at man holder sig orienteret om, hvad der er interessant, og hvad der er muligt. Og når Thomasberg ser nærmere på en spiller denne gang, er det formentlig via video og stats.  

Læs også:Målkonger: Urørlig på Superligaens bomber-trone

Læs også:Danskerklub i Norge i økonomisk krise: Det er alvorligt og dramatisk

Læs også:AGF-sportschef: Divisionsforeningen har taget et stort og stærkt ansvar