• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

AGF-sportschef: Divisionsforeningen har taget et stort og stærkt ansvar

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Dansk fodbold er på pause lige nu, mens man forsøger at få styr på coronavirus-situationen i Danmark og resten af verden.

Af Kenneth Jensen

Der var ingen fodbold i weekenden, og der kommer heller ingen fodbold i den kommende weekend, og fodbold er der i øvrigt heller intet af i midtugen. Jo, det er svært at være optimistisk lige nu, men at aflyse og udskyde er det helt rigtige at gøre, forklarer Peter "PC" Christiansen fra AGF. Det siger han til Århus Stiftstidende.

Med mindre man drømmer om fodbold fra Australien, Gibraltar eller Rusland skal man have tålmodighed og håbe, at Covid-19-situationen snart bliver løst, så folk ikke bliver syge, og der forhåbentlig igen kan spilles topfodbold i Danmark og Europa, 

Læs også:AGF-træner før Randers: Vi skal bide fra os

Det vigtigste tiltag for at undgå, at virussen spreder sig, er ganske enkelt isolation. Isolerer man sig, hverken smitter eller bliver man smittet. Og det er altså en af årsagerne til, at man har valgt ikke at spille fodbold den kommende tid, så man også undgår, at mange mennesker finder sammen på stadions i Danmark.

Læs også:Skuffet AGF’er: Vi lignede et hold der løb rundt uden hoveder

- Vi skal som alle andre tage vores ansvar i en større samfundsmæssig sammenhæng. Det går foran alt andet. Vi er et helt andet sted som samfund, vi skal alle hjælpe hinanden, og vi kan som klubber ikke gøre andet end at tage en dag ad gangen og så se, hvad der kommer til at ske. Jeg synes, at Divisionsforneningen har taget et stort og stærkt ansvar, og jeg er helt tryg ved, at de finder den rigtige løsning, når den tid kommer, siger Peter "PC" Christiansen, sportschef i AGF, til Århus Stiftstidende.

Den løsning, han henviser til, handler om, at Superligaen naturligvis skal færdiggøres. Om kampene skal spilles til ende, eller hvad der skal ske. Beslutningen kommer med al formentlig først, når man ved, hvornår man igen kan spille fodbold.

Læs også:AGF-angriber om tomt stadion: Det bliver som en træningskamp

Læs også:AGF-back så chancer til syve-otte mål: Vi var klasser bedre end Esbjerg

Læs også:EfB presset af skader og travlhed: Jeg sælger ikke bare pokalturneringen