• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Rasmus Würtz bliver på posten som assisterende træner for Jacob Friis i AaB.

Af Ole Hoffskov

Rasmus Würtz fortsætter som assistenttræner for Jacob Friis i AaB. Det oplyser den nordjyske Superliga-klub mandag eftermiddag.

AaB-legenden blev forud for sæsonen tilknyttet klubben som mentaltræner, men i slutningen af juni overgik han til en rolle som assisterende træner sammen med et andet AaB-ikon Thomas Augustinussen.

Thomas Augustinussen er færdig i AaB igen, men Würtz bliver altså hængende som nærmeste sparringspartner til Jacob Friis. 

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

- Det er godt at vi har en mand med os som har repræsenteret klubben i så mange år, og som har haft så stor en karriere som spiller, der nu også går ind i trænergerningen. Rasmus fik mulighed for at være med omkring førsteholdet i den seneste sæson, hvilket han med sine menneskelige kvaliteter, sit vinderinstinkt og ikke mindst hans fodboldmæssige blik, gjorde så godt, at vi tror på han kan udvikle sig yderligere som træner og blive endnu bedre for os, udtaler AaB’s sportschef Inge André Olsen og fortsætter:

- Samtidig vil vi gerne sende en stor tak til Thomas Augustinussen, samt hans arbejdsgiver Tryg Forsikring, for at han med kort varsel kunne træde til og hjælpe os da der var brug for det i slutningen af sæsonen. Augo er nu vendt tilbage til sit civile job, men vi håber, at han muligvis kan bidrage omkring klubben på anden vis fremover.

Rasmus Würtz er glad for at kunne blive på posten som assistenttræner.

Læs også:Brøndby-chef om spillerkøb: Ikke en mulighed

- Det var ikke et job som assistenttræner jeg oprindeligt havde i tankerne, men muligheden opstod, og jeg synes det var rigtig fedt at komme endnu tættere på spillerne, ligesom jeg virkelig har nydt det samarbejde der har været i trænerteamet, siger Würtz og fortsætter:

- Derudover kan jeg jo stadig lære en hel masse indenfor trænergerningen, hvor jeg gerne vil prøve mig selv af, ligesom jeg fortsat også vil have fokus på den mentale del. AaB er min klub, og jeg ser frem til fortsat at kunne bruge erfaringerne fra min egen karriere til at løfte holdet og fællesskabet.

AaB oplyser desuden, at man satser på i nærmeste fremtid at kunne præsentere endnu en ny assistenttræner, der skal indgå i trænerteamet fra den kommende sæson. 

Læs også:Officielt: Filip Lesniak færdig i Danmark - klar for ny klub

Læs også:Superligaen er slut: Få sæsonens bedste citater

Læs også:Analyse: Johan Langes stop øger det presset på Solbakken og FC København

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus