Vinicius' legestue: Real Madrid stryger mod titlen

Angriberen Vinicius Junior scorede to mål for Real Madrid, der lørdag vandt over Osasuna i La Liga.

Real Madrid diskede op med flere spektakulære scoringer i lørdagens overbevisende 4-2-sejr ude over Osasuna i La Liga.

Med sejren styrer Real Madrid fortsat mod det spanske mesterskab med ti point ned til Girona, der senere lørdag tabte 0-1 ude til Getafe.

På tredjepladsen er rivalerne fra FC Barcelona placeret med 11 point op til Real Madrid. Barcelona har dog spillet en kamp færre og gæster søndag Atlético Madrid.

Osasuna fik en skrækkelig start på kampen efter tre minutter.

Stopperen Alejandro Catena fumlede med bolden foran Real Madrid-stjernen Vinicius Junior. Den brasilianske angriber, der spillede en stor kamp, takkede for gaven og løb let og elegant ned og sparkede bolden fladt ind til 1-0.

Det lykkedes dog kort efter for Osasuna at udligne til 1-1 ved angriberen Ante Budimir, der kun har scoret et mål færre end ligatopscorer Jude Bellingham, der sad ude med karantæne. 15 mål kom Budimir op på.

Efter 18 minutter scorede Real Madrid et af de mere mindeværdige mål.

Federico Valverde tæmmede bolden i luften, og sendte med ryggen til mål den blindt ind i feltet.

Her dukkede Real Madrid-backen Dani Carvajal op, og han sendte bolden ind i hjørnet med en elegant yderside. Det var nærmest kunstnerisk at se på.

I anden halvleg satte Real Madrid tingene endegyldigt på plads.

Efter 61 minutter var Valverde igen oplægger, da han sendte Brahim Díaz alene mod mål, og angriberen øgede til 3-1.

Vinicius Junior osede af selvtillid i hele kampen og leverede en overlegen scoring til 4-1 tre minutter senere, da han prikkede bolden forbi keeperen. Valverde stod igen for oplægget.

Osasuna nåede i tillægstiden at pynte på resultatet med målet fra indskiftede Iker Munoz.

Der resterer ni spillerunder i den bedste spanske fodboldrække efter weekendens kampe.