Video : Tipsbladet
Superliga

Rezan Corlus agent: Interesse fra Tyrkiet og Spanien

Der er interesse i den udlejede Brøndby-spiller fra udlandet, siger spillerens agent.

Rezan Corlu har været en af Superligaens store profiler i denne sæson med fem mål og seks assists for Lyngby Boldklub, og den offensive midtbanespillers præstationer er øjensynligt blevet bemærket i udlandet.

Der er således interesse i Brøndby-ejede spiller fra både Tyrkiet og Spanien. Det fortæller spillerens agent, Evren Sahin, til det tyrkiske medie Gazete Damga.

Læs også:Overblik: Hvem træner, og hvem træner ikke i Superligaen?

- Der er interesse fra Tyrkiet og Spanien. Der er dog endnu ikke kommet noget officielt tilbud, siger Evren Sahin til Gazete Damga.

Ifølge mediet har Trabzonspor også vist interesse i den 22-årige Superliga-profil. Over for mediet bekræfter agent også, at det tyrkiske tophold har kigget nærmere på Rezan Corlu, da Lyngby tidligere på sæsonen gæstede AGF.

I denne sæson har de i denne sæson nydt godt af en anden tidligere Superliga-profil i form Alexander Sørloth, der har scoret 25 mål for tyrkerne.

Læs også:Christian Nørgaard: Tidligt skifte gjorde mig til en større Superliga-profil

Rezan Corlu står til at vende tilbage til Brøndby IF til sommer, når lejeaftalen med Lyngby udløber. Allerede i vinter forsøgte Brøndby efter sigende at hente Corlu tilbage fra lejeaftalen, men det lykkedes ikke.

Corlu, der tidligere har været på kontrakt i italienske Roma, har en kontrakt i Brøndby IF indtil 2023.

Læs også:Efter lønnedgang: Det er alvor for FC København og Brøndby

Læs også:Dansk landsholdsspiller: Drømmer om at slutte karrieren i Brøndby