Mål og oplæg fra tidl. FCK-stjerner i Tyskland

Robert Skov scorede i Hoffenheims nederlag, mens Jens Stage leverede en assist i ligadebut for Werder Bremen.

Robert Skov blev første dansker på scoringstavlen i den nye bundesligasæson.

Lørdag scorede han således til 1-0, da hans klub, Hoffenheim, på udebane tabte med 1-3 til Mönchengladbach.

Den tidligere superligatopscorer hos FC København sparkede resolut føringsmålet ind med venstrebenet efter et gennemspillet kontraangreb efter 25 minutter.

Da var Hoffenheim allerede blevet reduceret til ti spillere efter det røde kort til Stefan Posch. Det lykkedes da heller ikke at få point med hjem efter hele 75 minutter i undertal.

Mönchengladbach udlignede kort før pausen og afgjorde siden kampen med to mål i anden halvleg.

I karrierens første bundesligakamp blev en anden tidligere FCK'er - Jens Stage - noteret for en assist. Han afleverede til Niclas Fullkrug, der efter 20 minutter udlignede til 1-1 for Werder Bremen på udebane mod Wolfsburg.

Oprykkeren Werder kom to minutter senere også foran 2-1 i opgøret ved Leonardo Bittencourt.

Ti minutter efter pausen blev Jonas Wind sendt på banen for Wolfsburg, men den danske landsholdsangriber kom ikke på tavlen.

Wolfsburg fik dog point på Josuha Guilavoguis udligning til 2-2 i det 84. minut.

I det berlinske lokalderby var der danske keepere i begge ender af banen. Hjemmeholdet Union Berlin havde Frederik Rønnow mellem stolperne, mens Oliver Christensen vogtede målet hos Hertha Berlin.

Union Berlin vandt opgøret med 3-1. Oliver Christensen kunne ikke lastes for de første to scoringer, men så ikke alt for godt ud, da hjemmeholdet scorede til 3-0 efter et hjørnespark.