Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Ronnie Schwartz kommenterer på AGF-rygte

Silkeborg-angriberen blev mandag aften i Offside bedt om at give sine tanker med om AGF og Brøndby, og selv om begge er interessante klubber for Schwartz, er der ingen konkret interesse, forlyder det.

Han bare scorer og scorer for Silkeborg IF, angriber Ronnie Schwartz, og der er ingen tvivl om, at han står i en gunstig position i forhold til at finde ud af, hvad der skal ske med fremtiden.

Angriberen, 30 år, har lavet 10 mål i Superligaen i denne sæson, og med kontraktudløb til sommer kan han selv vælge og vrage, hvad han vil. Og det er en vigtig tid, for den næste kontrakt kan blive den sidste store aftale, han laver.

Mandag aften fortalte Ronnie Schwartz til TV3 Sport-programmet Offside om sine fremtidsplaner. Og han blev udfordret af panelet og bedt om at forholde sig til blandt andet Brøndby og Silkeborg.

Læs også:Modnet Ronnie Schwartz åben for nyt udenlandseventyr

Og så blev Ronnie Schwartz forholdt det rygte, der stod i mandagens udgave af Ekstra Bladet - nemlig at AGFer interesseret i at hente ham. AGF har i direktør Jacob Nielsen og sportschef Peter "PC" Christiansen to folk, som Schwartz kender fra deres fælles Randers-tid.

- Jeg har godt læst det ene og det andet, og kan man lægge to og to sammen, ved man, at jeg havde "PC" og Jacob (Nielsen) i Randers. Og hvis det er det, der kræves for at lave en artikel, skal der ikke meget til. Jeg har ikke selv hørt noget fra AGF og forventer heller ikke, at der kommer noget, sagde Ronnie Schwartz, der dog ikke lukkede døren til klubben fra Aarhus:

- Selvfølgelig er det interessant som klub, men jeg kan jo ikke forholde mig til noget, jeg ikke har hørt noget om. Men det er da interessant på mange måder.

Læs også:Schwartz om fremtiden: Nogle gange skal man også tænke på sig selv

Silkeborg IF ligger sidst i Superligaen lige nu, og angriberen kaldte det også urealistisk, at han forlænger aftalen med midtjyderne.

Se videoen herover, hvor Schwartz også kommenterer på Brøndby og en kinesisk klub.

Læs også:Schwartz om provokerende AGF-keeper: Han siger rigtig mange ting

Læs også:Avis: Ronnie Schwartz forlader Silkeborg IF

Læs også:Tidligere AGF-direktør i modvind: Overvejer, om det virkelig er det værd