Foto: Rene Schutze/Getty Images
Superliga

Silkeborg-chef om topscorer: Har svært ved at se et salg til vinter

Ronnie Schwartz’ kontraktsituation i Silkeborg er uafklaret, men klubbens sportschef ligger ikke op til, at løsningen er et salg, når det næste transfervindue åbner.

Jo flere mål, Ronnie Schwartz scorer, des flere spørgsmål vil der blive stillet til den nuværende Superliga-vicetopscorers kontraktsituation i Silkeborg IF.

Schwartz har nemlig kontraktudløb til sommer og med 10 Superliga-fuldtræffere i de første 13 runder har han gjort sig rigeligt attraktiv overfor en kontraktforlængelse såvel som overfor andre klubber.

Læs også:Schwartz om fremtiden: Nogle gange skal man også tænke på sig selv

Tidligere på ugen fortalte Schwartz til Tipsbladet.dk, at “alt er åbent”. Meget mere vil Silkeborgs sportschef ikke sige.

- Det er vist bedst, at jeg siger “Ingen kommentarer”. Men jeg vil gerne slå fast, at vi er meget glade for Ronnie, og som situationen er nu, har jeg svært ved at se, at et salg kan komme på tale i vinterens transfervindue, siger Jesper Stüker til midtjyllandsavis.dk.

Læs også:Optakt: Hobro IK - Silkeborg IF

En spiller kan frit tale med andre klubber om en mulig kontraktunderskrivelse et halvt år inden kontraktudløb - men kan selvfølgelig først skifte til andre klubber transferfrit efter kontraktudløb.

Læs også:Schwartz om provokerende AGF-keeper: Han siger rigtig mange ting

Læs også:Bedst og værst: Silkeborg fik første sejr i vild målfest på Ceres Park